skilleHør MusikknyttskilleNotodden 2006skille_slutt
Musikk Artister 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Musikk > Artistar Sist oppdatert 16:10
Har du tips? Send mail til musikk@nrk.no

spacer
VELG ARTIST
A B C D E F G H I J K L M N O P
Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Andre
Samleside: VIDAR BUSK

Vidar Busk årets kulturmann

- Større enn Spellemannprisen, sa Vidar Busk da han tok i mot Telemark Fylkeskommunes kulturpris for 2004.

BAKGRUNN

Vidar Busk

Norsk blues / rock / roots-artist, f. 1970, debuterte i 1997. Se bilder: Notodden 2004 Live i NRK Live DAB

Busk og Maarud imponerte!

Den spennende sammensetningen av Vidar Busk og Amund Maarud fikk æren av å åpne konsertrekken på årets Notodden-festival. Og for en pangstart! Flere bilder av Busk og Maarud!, Biografi: Amund Maarud, Biografi: Vidar Busk, Alt om Notodden 2004!

Lang pause for Busk

Artisten Vidar Busk hopper av blueskarusellen og gjenoppstår som rockeren Victor Melvin. Til sommeren kommer det singel og til høsten album med hans nye band Nehvada. Les også: Megafon - en verden av musikk

Fengselskonsert på P1

NRK P1 sender eksklusivt radioopptak av hyllestkonserten til Johnny Cash i Oslo Kretsfengsel som blir tatt opp førstkommende tirsdag. Konserten blir også cd og dvd og kommer kanskje på tv. Mer om Cash: Biografi, Alt om Johnny Cash

Ny vri fra Vidar

Det kritikerroste albumet ”Venus Texas” fra 2001 var hans oppgjør med bluesen. Denne gangen har Vidar Busk fridd til rapperne på ”Love Buzz”.

Hip hop-Busk?

I kveld starter en hip hop-inspirert Vidar Busk turné i regi av Rikskonsertene. Men antagelig uten gospelkoret han tok med på hotellrommet i USA.

Elvefestivalen 2002

Joe Cocker, Morten Abel, Big Bang, Jonas Fjeld og Vidar Busk trakk tusenvis til Drammen sentrum. Drammen Elvefestival i tekst, lyd og bilder finner du her.

Busk i solnedgang

Ole Blues: Vidar Busk inntok Ricks Cafe med sin sumpbluesrock fredag kveld. Og la det være sagt med en gang; denne mannen svikter aldri.

Ole Blues 2002

Her finner du alle artikler som blir publisert fra Ole Blues-festivalen i Bergen 2002.

Tirsdag 23.april:

Retro takker for seg

Vidar Busk og Håvard Bakke er Retro-gjester tirsdag. Busk takker Jimi Hendrix for at han selv begynte å spille gitar. Men at det var så vanskelig spill Hendrix drev med, var en strek i regningen...

FLERE SAKER

Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no