Samleside: SUPPER OG FORRETTER |
I dag er det kvardagsmat med sellerisuppe som står på menyen i Godt for ganen.
Det nærmar seg OL, og i Godt for Ganen serverer me i dag ein italienskinspirert gryterett/suppe.
Vi starter det nye året med en sunn, men ikke helt kalorifattig suppe.
Dagens rett er egentlig en klasssiker som kanskje er begynt å gå i glemmeboken, men potetsuppe er både vesmakende, mettende og enkel å lage.
Suppen blir aldri den samme etter at du har prøvd Beates hjemmelagde variant.
Viltsuppe med sopp og cognac - som smaker høst!
Imponer med din egen hjemmelagde smøreost - som forrett eller dessert!
Det blir garantert suksess når du prøver ørret-tartar med rognekjekskaviar på aubergineseng som forrett.
Man tar litt brennesle, og vips så har man en «gyser» av en suppe.
Vi serverer kryddersild marinert i akevitt i dagens Godt for ganen.
FLERE SAKER
|