|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
Chili con carne - eller chili med kjøtt - er en klassisk rett fra sørstatene i USA og Mexico.
Det nærmar seg OL, og i Godt for Ganen serverer me i dag ein italienskinspirert gryterett/suppe.
I serien kvardagsrettar er me komne fram til flesk og duppe, eller dippe.
I dag er det på mange måtar nasjonalretten som står på menyen.
Selv om pinnekjøtt, svineribbe, juletorsk og lutefisk blir regnet som de egentlige julemidagene, er det mange som foretrekker vilt på selve julekvelden.
Dette er en velsmakende kveldsrett som hele familien vil like. Den kan du lett lage selv.
På fem minutter disker du opp med et velsmakende og fullverdig Hardanger-måltid.
Server lammefilet bakt i blåmuggost med pasta!
Det er med fare for at du kommer til å spise vennene dine at vi gir deg en oppskrift i dag - på en kaninrett.
På denne tiden av året kan du få det første ferske lammekjøttet av årets dielam. Det har en smak som overgår det meste.
FLERE SAKER
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|